Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Förskolespöket
Matilda och den förfärlige Florian
Ett ängsligt äpple
Sex miljarder
Tvivlet
Vi är pirater
Världens bästa Molly på camping med klassen
Som en gnista
Sjuk i hela huvudet
Mullvadsstaden
Skuggan
Sopornas vänner och annat som räddat mitt liv
Hej, hejdå
Bra jobbat, mamma pingvin (board book)
Bockarna Bruse firar jul
God jul, Ester Jansson
Kommer du ihåg?
Superotursdagen
Jefferson gör sitt bästa
Högst upp
Hjälpa pappa städa
En förbjuden bok
Vargarnas välde
Iggo & Gurkan hittar ett ägg
Presenten
Morris – pojken som hittade hunden
Afrosvenskar – 15 berättelser ur historien
Alla kläder på!
Dödskallen
Tolv
Frekes fot
Bara rumpor på kryssning
Bil bil bil!
Den gömda dalen
Om du lämnar mig här (pocket)
Världens bästa Molly och drömrummet
En nattpromenad
Tunneln
Supercoola hjältegänget och sporthallens hemlighet
I mitt lilla hus
Världens bästa Molly och den nya skolan
En arg apelsin
Måsen
Trollkarlens elefant
Två små riddare tar guld
Bad girls (pocket)
Åka vagn
Stormens öga
Ur askan
Vem saknar vad?
Med sådana vänner
Fyrtornet i Alexandria
Om det var krig i Norden
Vad säger krokodilen? En dag på stranden
Allomorferna
Valdemar i stora staden
Hedda och valpen
Vem kommer på kalas?
Hjälpsamma Elsie
Extra allt!
Godnattsagan eller sagan om Rebecka och mormor
De tre bockarna Bruse

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.