Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Gudars like
Bockarna Bruse på solsemester
Boken för dig som är tjej
Bröder
Lindbergh - Berättelsen om musen som flög över Atlanten
Jag bestämmer!
Dimmornas träsk
Bibbi sparkar boll
Fula tjejer
Så växer världen
Isabell - vara som man vill
Den riktiga solen
Bästisboken
Barnet som inte kunde blunda
Kom dagen, kom natten
Slutstation
Här är Beverly
Kompisboken
Egon hälften alien – I farsans galax
Kompisböckerna: Småkryp och skolresa
Godnatt alla katter
Hemma hos dig, hemma hos mig
Rick
Bara rumpor på stranden
Pudlar och pommes (Smultronböckerna)
Fantastiska F räddar en vän
Var är Pim? (board book)
Är det du som har tuggat på min godnattsaga?
Helt ärligt
Tittin! Tittut!
Jellicoe Road
Hästpojkarna (pocket)
En stark nolla
Spökjägare: Vänner att dö för
Hej hej hej
Tio små blommor
Kiosken
På Babas rygg
Akta bajset!
Alaska
Familjen
Mysterieklubben och bankrånarna
En strumpsaga
Så gör prinsessor
När prinsessor går på äventyr
En duktig hund äter kakan
Som stjärnor i natten (nyutgåva)
Staden
Kid Spy: Det perfekta brottet
Allt jag vet om kärlek
Liten i staden

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.