Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Tio små blommor
Kiosken
På Babas rygg
Akta bajset!
Alaska
Familjen
Mysterieklubben och bankrånarna
En strumpsaga
När prinsessor går på äventyr
Så gör prinsessor
En duktig hund äter kakan
Som stjärnor i natten (nyutgåva)
Staden
Kid Spy: Det perfekta brottet
Allt jag vet om kärlek
Liten i staden
Laglöst rike
Frallan har en hemlighet
Den första snön
Sen kom vintern
Gömställen
Var inte rädd, Lilla krabban
Morgans kafé
Mira #husbåt #pappa #kärlek
Alla är ledsna nuförtiden
Moxie
Max och miniriddarna
Mysterieklubben och ubåten
Husets hjärta
Morfar flyttar in
Jag älskar dig redan imorgon
Isabell, min bästa vän
Vi måste till jobbet
Hästpojkarna
Berättelser från innerstaden
Berättelser från yttre förorten
Var kommer du ifrån, egentligen?
Just nu
Bli kvar
Edison – Musen och den försvunna skatten
Dubbel-Trubbel: Skrattar bäst som skrattar sist
Midnattstid
Louisianas väg hem
Kompisböckerna: Sova över
Valdemars tårta
Fantastiska F och djurtjuven
Olle vaknar
Labyrint
Maraton
Kärleken vi inte förstår
Hela fina jag
Karta för förälskade & andra vilsna
Down under

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.