Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

En stark nolla (pocket)
En härlig dag med vänner
Andetag (pocket)
Vi går till skolan
Om du lämnar mig här
Bibbi passar Lasse
En hund till Hedda
Lilla molnet
H som i Harriet
Två små riddare
Bad girls
Mysterieklubben och spökhuset
Azins längtan
Snigel på glid
Hajtänder
Gusten gråter
Småpiggor i farten
Svansen är lös
Jag är ju så jävla easy going
Stora boken om Prinsen
Thomas
När spöket Elsa flyttade till stan
Bilderboksmakare
Nycklarna
Midnattsjakt
Stenen från himlen
Lilla tomten julpyntar
Siv och Ottos önskelista
Rymlingen och halvdraken
Profetian om Beatrice
Djupt vatten
Kid Spy: Mac knäcker koden
Sju barnbarn och en valp (och två dvärghamstrar)
Einstein – Musens fantastiska resa i tid och rum
Bara rumpor i backen
Mysterieklubben och smugglarna
Ett enda stort skämt
Var är alla barnen på förskolan Valen?!
Ensamvargar
Vad säger krokodilen?
Mörkret
Djurens rekordbok
Jobbiga tjejer
Vitvivan och Gullsippan
Försvinn dumma natt
Min hund
Poodles Eating Noodles
Det värsta har redan hänt
Jag vill ha en hund (Det spelar ingen roll vilken!)
Allt som rimmar på kär
Joni plockar alla bär
Jefferson
Kapten Blacks hemlighet
Jag talar som en flod
Det var en gång och blir så mycket mer
Vargen och flugan
Samtal med Kitty Crowther
Det blev en älg
Nu ska Ella rita
Andetag
Spökjägare: Aldrig i livet
I ljusets makt
Högt spel
Min mamma är snabbare än din!
Kid Spy: Den stora uppgörelsen
En duktig hund trampar ny mark
Gips - eller när jag fixade hela världen på en dag
I dag ska jag flyga!
Min vän är ledsen
En cool kiwi
Kanske ...
Hönan och ägget
Oj oj oj
Moxie (Netflixpocket)
Didi och Gogo väntar på bussen
Den fasansfulla sagan om Lilla Hen
Mysterieklubben och silverskrinet
Stora boken om Prinsessan
Frallan möter Frallan

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.