Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Liten i staden
Laglöst rike
Frallan har en hemlighet
Sen kom vintern
Den första snön
Gömställen
Var inte rädd, Lilla krabban
Mira #husbåt #pappa #kärlek
Morgans kafé
Moxie
Alla är ledsna nuförtiden
Mysterieklubben och ubåten
Max och miniriddarna
Jag älskar dig redan imorgon
Morfar flyttar in
Husets hjärta
Var kommer du ifrån, egentligen?
Berättelser från yttre förorten
Hästpojkarna
Berättelser från innerstaden
Vi måste till jobbet
Isabell, min bästa vän
Bli kvar
Just nu
Edison – Musen och den försvunna skatten
Midnattstid
Dubbel-Trubbel: Skrattar bäst som skrattar sist
Louisianas väg hem
Kompisböckerna: Sova över
Valdemars tårta
Fantastiska F och djurtjuven
Olle vaknar
Labyrint
Maraton
Kärleken vi inte förstår
Hela fina jag
Karta för förälskade & andra vilsna
Down under

Rainbow Rowell

Rainbow Rowell är född 1973 och bor i Nebraska med man och två barn.

Bibliografi:
Eleanor & Park (Berghs 2013, Månpocket 2015)
Fangirl (Berghs 2013)
Komma fram (Gilla Böcker 2015)

Ej utgivet på svenska:
Attachments (2011)
My True Love Gave to Me (2014)
Carry On (2015)