Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Spökjägare: Sista chansen
Skogens slut
Allt ska växa
Min!
Ingen fara
Trollkarlens torn
Svaga tjejer
En helt vanlig supernova
En busig banan
Kattrestaurangen
Plåster överallt
Pojken, pappan och björnen
Rösta på vargen!
Supercoola hjältegänget och zombieskolan
Tant sol
Semestern
Bara rumpor på camping
Året runt med piggor och suggor
Andetag (pocket)
En stark nolla (pocket)
En härlig dag med vänner
Vi går till skolan
Om du lämnar mig här
Bibbi passar Lasse
En hund till Hedda
H som i Harriet
Lilla molnet
Bad girls
Två små riddare
Mysterieklubben och spökhuset
Azins längtan
Snigel på glid
Hajtänder
Gusten gråter
Småpiggor i farten
Svansen är lös
Jag är ju så jävla easy going
Stora boken om Prinsen
Thomas
När spöket Elsa flyttade till stan

Rainbow Rowell

Rainbow Rowell är född 1973 och bor i Nebraska med man och två barn.

Bibliografi:
Eleanor & Park (Berghs 2013, Månpocket 2015)
Fangirl (Berghs 2013)
Komma fram (Gilla Böcker 2015)

Ej utgivet på svenska:
Attachments (2011)
My True Love Gave to Me (2014)
Carry On (2015)


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.