Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Som stjärnor i natten (nyutgåva)
Staden
Kid Spy: Det perfekta brottet
Allt jag vet om kärlek
Liten i staden
Laglöst rike
Frallan har en hemlighet
Sen kom vintern
Gömställen
Den första snön
Var inte rädd, Lilla krabban
Mira #husbåt #pappa #kärlek
Morgans kafé
Max och miniriddarna
Moxie
Alla är ledsna nuförtiden
Mysterieklubben och ubåten
Morfar flyttar in
Jag älskar dig redan imorgon
Husets hjärta
Vi måste till jobbet
Hästpojkarna
Isabell, min bästa vän
Berättelser från yttre förorten
Var kommer du ifrån, egentligen?
Berättelser från innerstaden
Bli kvar
Just nu
Edison – Musen och den försvunna skatten
Midnattstid
Dubbel-Trubbel: Skrattar bäst som skrattar sist
Louisianas väg hem
Kompisböckerna: Sova över
Valdemars tårta
Fantastiska F och djurtjuven
Olle vaknar
Labyrint
Kärleken vi inte förstår
Maraton
Hela fina jag
Karta för förälskade & andra vilsna
Down under

Rainbow Rowell

Rainbow Rowell är född 1973 och bor i Nebraska med man och två barn.

Bibliografi:
Eleanor & Park (Berghs 2013, Månpocket 2015)
Fangirl (Berghs 2013)
Komma fram (Gilla Böcker 2015)

Ej utgivet på svenska:
Attachments (2011)
My True Love Gave to Me (2014)
Carry On (2015)