Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Bockarna Bruse firar jul
God jul, Ester Jansson
Kommer du ihåg?
Superotursdagen
Hjälpa pappa städa
Högst upp
Jefferson gör sitt bästa
Vargarnas välde
En förbjuden bok
Iggo & Gurkan hittar ett ägg
Presenten
Morris – pojken som hittade hunden
Afrosvenskar – 15 berättelser ur historien
Alla kläder på!
Dödskallen
Tolv
Frekes fot
Bara rumpor på kryssning
Den gömda dalen
Bil bil bil!
Världens bästa Molly och drömrummet
Om du lämnar mig här (pocket)
En nattpromenad
Tunneln
Supercoola hjältegänget och sporthallens hemlighet
I mitt lilla hus
Världens bästa Molly och den nya skolan
En arg apelsin
Måsen
Trollkarlens elefant
Två små riddare tar guld
Bad girls (pocket)
Åka vagn
Ur askan
Stormens öga
Med sådana vänner
Vem saknar vad?
Fyrtornet i Alexandria
Om det var krig i Norden
Vad säger krokodilen? En dag på stranden
Allomorferna
Valdemar i stora staden
Hedda och valpen
Vem kommer på kalas?
Hjälpsamma Elsie
Extra allt!
Godnattsagan eller sagan om Rebecka och mormor
De tre bockarna Bruse

Skattjakt över hela Sverige!

För att fira utgivningen av författaren och grammatikexperten Sara Lövestams nya bok Allomorferna, med illustrationer av Marcus-Gunnar Pettersson, ordnar vi skattjakt i tio orter över hela Sverige. Ta chansen att vinna en signerad bok!

Vet du vilka allomorferna är? Det är det inte många som gör, kanske för att de gömmer sig i tallar och sällan visar sig för människor. I boken Allomorferna av Sara Lövestam och Marcus-Gunnar Pettersson får pojken Bojan vara med om ett riktigt äventyr när han en dag får syn på en allomorf i tallen utanför sitt sovrumsfönster. Och nu har allomorferna ordnat ett äventyr för dig!

Under tio veckor kommer allomorferna att gömma tio skatter över hela Sverige. Det enda vi vet i förväg är vilken ort det gäller. Redan nu finns en skatt utplacerad i Stockholmsförorten Farsta, och under de kommande veckorna kommer skatter dyka upp också i Lysekil, Östersund, Bollnäs, Hallsberg, Härnösand, Umeå, Falun, Varberg och Landskrona. Ledtrådarna publiceras varje lördag på Lilla Piratförlagets Instagram.

Stort lycka till! Och hittar du skatten, glöm inte att meddela oss via Instagram! Du hittar alla inlägg som rör skattjakten under hashtaggen #allomorfernasskattjakt. Och skulle du misslyckas med att hitta skatten så finns boken såklart att köpa i bokhandeln. Allomorferna – ett grammatikäventyr från sex år, skriven av Sara Lövestam och illustrerad av Marcus-Gunnar Pettersson. Läs mer om boken här.


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.