Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Allt som rimmar på kär
Joni plockar alla bär
Jefferson
Kapten Blacks hemlighet
Jag talar som en flod
Det var en gång och blir så mycket mer
Vargen och flugan
Samtal med Kitty Crowther
Nu ska Ella rita
Det blev en älg
Spökjägare: Aldrig i livet
Andetag
Min mamma är snabbare än din!
Högt spel
I ljusets makt
Kid Spy: Den stora uppgörelsen
En duktig hund trampar ny mark
Gips - eller när jag fixade hela världen på en dag
I dag ska jag flyga!
Min vän är ledsen
En cool kiwi
Kanske ...
Hönan och ägget
Oj oj oj
Moxie (Netflixpocket)
Didi och Gogo väntar på bussen
Den fasansfulla sagan om Lilla Hen
Mysterieklubben och silverskrinet
Frallan möter Frallan
Stora boken om Prinsessan
Berätta med bilder
Tomtarnas julnatt
Lilla Tomten
Spökröster
Snigelns visa
Gravens gåta
Farfar i Farsta
Vinterkväll
Midnattsskri
Joni matar alla fåglar
Jag vill ha min hatt
Bockarna Bruse på solsemester
Gudars like
Lindbergh - Berättelsen om musen som flög över Atlanten
Bröder
Boken för dig som är tjej
Jag bestämmer!
Dimmornas träsk
Fula tjejer
Isabell - vara som man vill
Så växer världen
Bibbi sparkar boll
Bästisboken
Den riktiga solen
Under mattan
Pom och Pim på natten

Lilla Piratförlagets integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.