Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Nu ska Ella rita
Det blev en älg
Spökjägare: Aldrig i livet
Andetag
Högt spel
Min mamma är snabbare än din!
I ljusets makt
Kid Spy: Den stora uppgörelsen
En duktig hund trampar ny mark
Gips - eller när jag fixade hela världen på en dag
Min vän är ledsen
I dag ska jag flyga!
En cool kiwi
Hönan och ägget
Kanske ...
Oj oj oj
Moxie (Netflixpocket)
Didi och Gogo väntar på bussen
Den fasansfulla sagan om Lilla Hen
Mysterieklubben och silverskrinet
Frallan möter Frallan
Stora boken om Prinsessan
Berätta med bilder
Tomtarnas julnatt
Spökröster
Snigelns visa
Lilla Tomten
Gravens gåta
Midnattsskri
Farfar i Farsta
Vinterkväll
Joni matar alla fåglar
Jag vill ha min hatt
Gudars like
Bockarna Bruse på solsemester
Bröder
Lindbergh - Berättelsen om musen som flög över Atlanten
Boken för dig som är tjej
Dimmornas träsk
Jag bestämmer!
Så växer världen
Fula tjejer
Isabell - vara som man vill
Bibbi sparkar boll
Den riktiga solen
Bästisboken
Barnet som inte kunde blunda
Slutstation
Kom dagen, kom natten
Här är Beverly
Kompisboken
Egon hälften alien – I farsans galax
Kompisböckerna: Småkryp och skolresa
Godnatt alla katter
Hemma hos dig, hemma hos mig
Rick
Bara rumpor på stranden
Fantastiska F räddar en vän
Var är Pim? (board book)
Pudlar och pommes (Smultronböckerna)
Är det du som har tuggat på min godnattsaga?
Helt ärligt
Tittin! Tittut!
Jellicoe Road

Lilla Piratförlagets integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.


Prenumerera på Lilla Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.