Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Ett eget lag
I en pöl
Frallan räddar världen
Valdemar i stora skogen
Kompisböckerna: Hjälp! Ny i klassen!
Vad gör du medan jag sover?
Doris drar
Vända världen rätt
Ingen normal står i regnet och sjunger
Jonna träffar djuren
Min första bok om Stockholm
En duktig hund
Moxie
Hemma hos Harald Henriksson
Egon - hälften alien
Mina bilder efter stormen
Godnatt allihop
En sur citron
Dubbel-Trubbel - värre än värst
Bibbi äter smörgås
Bilar på väg
Syster Plus och Doktor Minus
När vi blundar
Hatar alla utom dig
Vi går på babymålning
Jag, En
Frallan är bäst
Intet
Dödsbo
Döden är inget skämt
Winn-Dixie
Orkestern
När tomten försvann
Den stora boken om Igelkotten och Mullvaden
En natt vill Nalle vara stor
Mysteriet på Örnklippan
Draconia
Min vän Jim
Karta för förälskade & andra vilsna
En rumpa att dö för
De försvunna
Jag är inte din mamma
Den här veckan är min
Lars är LOL
Visheten vaknar
Armstrong - den första musen på månen
Vakuum
Kian och katten
Bockarna Bruse börjar skolan

Lilla Piratförlagets integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.