Följ oss på sociala medier:

I din bokhandel just nu

Pippi på konst!
Doften av ett hem
Cikada
Under mattan
Den hiskeliga berättelsen om Lilla Han
Sagan om Despereaux
Jag heter Beata
Egon - hälften alien: Släkten invaderar
Mannen som byggde ett hus
Den hungriga fisken
Sången från andra sidan havet
Sömnernas sömn
Mira
Mumiens gåta
Rymlingarna
Bockarna Bruse – pysselbok
Jag håller om trädet när det blåser
I en pöl
Gruvan
Ett eget lag
Frallan räddar världen
Valdemar i stora skogen
Kompisböckerna: Hjälp! Ny i klassen!
Doris drar
Ingen normal står i regnet och sjunger
Vad gör du medan jag sover?
Vända världen rätt
Jonna träffar djuren
Min första bok om Stockholm
Moxie
Hemma hos Harald Henriksson
Egon - hälften alien
Godnatt allihop
Dubbel-Trubbel - värre än värst
En sur citron
Bibbi äter smörgås
Bilar på väg
Syster Plus och Doktor Minus
När vi blundar
Hatar alla utom dig
Vi går på babymålning
Jag, En
Frallan är bäst
Intet
Dödsbo
Döden är inget skämt
Winn-Dixie
Orkestern

Lilla Piratförlagets integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Lilla Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Lilla Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Lilla Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@lillapiratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.